lauantai 28. lokakuuta 2017

6. Blogiesittelyssä: Elämää hevostytön kengissä

Viikko sitten lauantaina Suvi kysyi, että haluaisinko tehdä hänen kanssaan yhteistyössä blogiesittelyn, jossa esittelisimme toistemme blogit. En ollut koskaan tehnyt vastaavanlaista postausta joten tottakai vastasin myöntävästi! Ja siksi pyydänkin ettette arvioi tätä postausta kauhean kovalla kädellä. Minulla on takana kiireinen viikko joten postausta aloin suunnittelemaan vasta perjantaina, mikä ehkä sinänsä oli virhe koska postaus oli saatava jo seuraavalle päivälle valmiiksi. Mutta onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä vai mitä?

Tänään tosiaan esittelen teille blogin nimeltä Elämää hevostytön kengissä, jota kirjoittaa 20-vuotias terveysalalla opiskeleva Suvi. Hän pyrkii kuvailemaan positiivisella asenteella millaista on olla ikuinen "heppatyttö", jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti suomenhevoset. Suvi myös omistaa kaksi pupua, Luna ja Lilja -joista kylläkin Lilja on Suvin pikkusiskon. Pupuista postaillaan myös aktiivisesti, mikä tuo mukavaa vaihtelua hevosaiheisiin postauksiin. Hevos- ja pupuaiheiden lisäksi Suvi kirjoittaa omasta elämästään, valokuvauksesta, mielipiteistään sekä mm. esittelee kuukauden suosikkejaan. Postauksien aiheet ovat siis todella laajat ja kirjavat, joka saa lukijan oikein odottamaan seuraavaa postausta: "Mistähän hän mahtaa seuraavaksi kirjoittaa?"

Suvi & Vikkan
Suvi opiskelee Hämeenlinnassa opiskeluidensa vuoksi, mutta on kotoisin Hollolasta jossa hän vierailee viikottain ja viettää suurimman osan vapaa-ajastaan mm. ratsastamassa. Minä ja Suvi käymme samalla tallilla ratsastustunneilla eli Kylä-Hentilän tallilla ja näemmekin välillä jos tuntimme ovat sattuneet samalle päivälle. Yleensä Suvin vakiotunti on lauantaisin, mutta häntä saattaa nähdä muulloinkin tallilla.Suvi aloitti hevosharrastuksen jo lokakuussa 2010 eli seitsemän vuotta sitten. Pieni tauko tuli 2015, joka kestä puoli vuotta, mutta sen jälkeen Suvi oli taas kiinni hevosissa eikä toista taukoa näytä olevan tulossa. Suvi kiinnostui kilpailemisesta ja vuonna 2016 hän aloittikin kilpailemisen pienimuotoisesti tallin omista harjoituskilpailuista. Nyt hänelle on kertynyt kokemusta jo useista koulukilpailuista sekä estekilpailuista. Suvi toivoo pääsevänsä kilpailemaan entistä enemmän ja minä aion pitää hänelle peukkuja! Kilpakumppanina ja treenikaverina tällä hetkellä toimii suomenhevostamma Vikkan, joka onkin siihen hommaan täydellinen hevonen.


Suvi & Vikkan
Elämää hevostytön kengissä - blogissa on helppo suunnistaa ja löytää haluamansa tiedon. Esimerkiksi kaikki ratsastuskoulun hevoset on esitelty kuvien kera, samoin pupuilla on omat sivunsa sekä tietenkin Suvilla itse. Blogin maailmaa on helpompi ymmärtää ja hypätä mukaan, kun pystyy lukemaan vähän enemmän esiintyjistä blogissa. Esittelyt on kirjoitettu mielestäni todella hyvin ja monipuolisesti kuvien kera!
Blogin nimi on omaperäinen enkä itse ainakaan ole törmännyt edes lähellä olevaan nimeen. Nimi myös kertoo hyvin, mitä blogi pitää sisällään. Ulkoasu on ihanan syksyinen ja pirteä, oikein haluaa lukea lisää! Värimaailma on aika pieni, mutta sen avulla ulkoasu pysyy siistinä ja sivuilla oikeasti viihtyy pidempäänkin. Itse tykkäsin kovasti Suvin käyttämistä fonteista. Itse pienentäisin itse postausten tekstin kokoa hieman pienemmäksi ettei tunnu, että teksti hyppää silmille, varsinkin kun teksti on isompaa kuin postausten otsikot. Banneri on kivan yksinkertainen, mutta onko se jopa liian yksinkertainen? Bannerin fontti on hieman pikselöitynyt kuten kuvakin, muttei sinänsä vaikuta ulkonäköön sen koommin.


Kuvat ovat juuri sopivan kokoisia, ihanan isoja. Kuvia ei tarvitse avata erikseen, kun niitä voi tarkastella jo pelkästään postauksen sivulta. Kuvat ovat myös hyvä laatuisia, joka kertoo että kuvaukseen käytetään hyvää kameraa eikä esim. puhelinta. Suvi osaa tehdä postauksistaa mielenkiintoisia ja tavallisiakin tuntipostauksia jaksaa lukea mielenkiinnolla. Itse nimittäin syyllistyn vähän siihen, että saatan skipata tuntipostaukset kokonaan, mutta Suvi saa niistä mielenkiintoisia. Runsas kuvailu sekä kuvat tekevät postauksista helposti luettavia sekä ymmärrettäviä.


Suvi & Vikkan
Kiitos todella paljon Suville yhteistyön ehdotuksesta! Toivottavasti pääsemme tekemään vielä tulevaisuudessakin edes jonkinlaista yhteistyötä. Pidin kovasti tämän postauksen tekemisestä, vaikka aluksi jännittikin että mitähän tästä oikein tulee. Olen kuitenkin ihan suht tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Suvin blogin puolelle!

Suvi & Muumi
Uusi banneri, Samille ja minulle esittelysivut ovat tulossa joten blogin ulkoasun remppa ei ole ohi!

2 kommenttia:

  1. Hei, sä onnistuit tässä postauksessa todella kivasti. Tää oli tosi hyvin toteutettu postaus. Kiitos yhteistyöstä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos, kiva että pidit :) Kiitos samoin! ♥

      Poista