maanantai 13. maaliskuuta 2017

1. Trollausta

Hei ja tervetuloa taas uuden blogin pariin!

Ajattelin tässä ensimmäisessä postauksessa vähän esitellä itseäni, jotta uudetkin lukijat pääsisivät hyvin mukaan. Olen siis ennenkin pitänyt blogia (edellinen täällä), joka kertoi ylläpitohevosestani. Hevosen lähdettyä en nähnyt enää syytä pitää kyseistä blogia joten päätin aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä, luoden yleisblogin jolla ei ainakaan vielä ole yhtä ja tiettyä päätähteä. Harjoittelulla hyväksi - blogi kertoo hevosharrastuksestani ylläpitohevosen jälkeen. En ole vielä päättänyt kivenkovasti, mitä aion seuraavaksi tehdä - alanko käymään ratsastustunneilla vai etsinkö vuokrahevosen. Joten koska tulevaisuus on vielä epäselvä, pyhitän tämän postauksen itseni esittelylle sekä hiihtoloman ratsastuksille. Älkää muuten välittäkö bannerin puuttumista, väsäilen sen jossakin vaiheessa. Ja te rakkaat, jotka yhä jaksatte lukea tätä romaaniani niin älkää pelätkö, päivittelen ulkoasua pikkuhiljaa koko ajan eli se ei tule jäämään tämän näköiseksi.

Kuka tätä blogia sitten oikein kirjoittelee?
Olen tosiaankin lähes täysi-ikäinen lukiolainen, joka ei ole koskaan päässyt eroon riippuvuudestaan hevosiin. Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä siitä asti, kun opin kävelemään. Ensimmäiset ratsastuskerrat olivat ravishettiksien selässä talutuksessa ja se riittikin minulle pari ensimmäistä vuotta. Siitä sitten pikkuhiljaa aloin ratsastelemaan kummitätini/serkkuni hevosella, jolla opettelin perusasiat. Täytettyäni 8 vuotta aloitin säännöllisesti tunneilla käymisen. Siellä sitten tulikin pyörittyä kuusi vuotta, jonka jälkeen minulle tuli vuokrahevosia ja sen jälkeen pari ylläpitohevosta. Ja tässä sitä ollaan, yhdeksän vuotta harrastusta takana päin! Enkä vieläkään osaa ratsastaa, höh.

Jos puhutaan muista asioista kuin hevosista tai ratsastuksestani, olen aika normaali ihminen. Pyrin olemaan mahdollisimman positiivinen asiassa kuin asiassa (joskus se ei vain onnistu, get it?) joten silloin vain valitan kaikesta ☺ Vitsit vitsinä. Käyn tosiaan lukiota toista vuotta, syksyllä olisi tarkoitus aloittaa viimeinen vuosi (älkää kysykö, miksi menin lukioon sillä en itsekkään tiedä vastausta).
Pienenä faktatietona voin sanoa, että olen riippuvainen tv-sarjoista sekä tietenkin joistakin tietyistä elokuvista. En ala luettelemaan kaikkia, koska muuten te istuisitte vielä viikonkin päästä tässä samassa paikassa lukemassa listaani, mutta parhaita ovat mm. Game of Thrones, The Vampire Diaries, Reign, Vikings sekä elokuvista mainittakoon mm. Outolintu, Labyrintti ja Hobitti.
Omistan myös sekarotuisen koiran, joka tottelee nimeä Jekku ja siitäkin otuksesta saatan laitella tänne välillä kuvia.

Kävin hiihtolomalla (tarkemmin sanottuna 11.03.) ratsastamassa kummitätini nykyisellä hevosella. Ei ole siis se sama hevonen, josta kerroin aiemmin. Tälleen ihan vain bonus tietona.
Käyn aina ratsastamassa kyseisellä hevosella, kun olen vierailemassa Etelä-Suomessa, jossa asuu paljon sukulaisiani. Sain kaverini kuvaamaan joten minulla on todistusaineistoakin näytettävänä! Iso kiitos kuvista Eevalle (suosittelen kurkkaamaan myös Eevan blogin!). En nyt ala selittämään tämän enempää ratsastuksesta vaan annan teille kuvat ja videot ettei tekstiä tule aivan liikaa.

Ilme kertoo kaiken...
Onko teillä vuokra-, ylläpito-, liikutus- tai omia hevosia?

4 kommenttia:

 1. Mulla on lämminverinen loppuelämän ylläpidossa❤️ Minkä rotuinen tuo hevonen on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämminveriset on kyllä kivoja hevosia! Itsellänikin oli nyt vuoden kyseisen rodun edustaja ylläpidossa :)
   Trolli on kylmäverinen ravuri, mutta sillä ei ole ravihistoriaa.

   Poista
 2. Yksi oma vuonohevonen, ja lisänä ylläpitoshettis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! ❤ Itse tykkään hirveästi vuoniksista ja shettiksistä :D

   Poista